Търсене

ВСЕКИ ЗА ВСИЧКИ!

Уважаеми колеги,

Поставени сме в ситуация, която изисква съпричастност, отговорност, креативност и сътрудничество между всички участници в образователния процес. Избухването на епидемията от коронавирус не зависи от нас, но ние сме отговорни как ще се приспособим към нея. Експериментирайте и бъдете творци в професията си!

Най-важната ни мисия днес е да опазим живота и здравето на нашите деца, на възрастните хора, на всеки човек. Във връзка с извънредно положение в страната, всеки от нас е длъжен да прояви най-висока степен на отговорност към обществото. Нека запазим спокойствие и да предприемем всички необходими мерки, които се предлагат от Националния оперативен щаб и се прилагат от правителството на Република България.

Това, което ни се случва, води до промени във всички дейности на обществото, включително и в образователния процес. Сегашната ситуация може да ни послужи като средство за свързване. Когато всичко това отмине дано успеем да оценим и опазим свободата и свързаността си. Чувстваме социалната изолация като голяма тежест, но може би е по-лека, отколкото си мислим.

Във всяка криза зрее възможност за познание и чудо. Само трябва да протегнем ръка и да затворим вратата…

Останете си вкъщи и бъдете здрави!

НАЦИОНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ ПО ОБРАЗОВАНИЕТО

Споделете:
Търсене
Skip to content